AKÁ FARBA VLASOV TI PRISTANE?

AKÁ FARBA VLASOV TI PRISTANE?

farba vlasov blond

Či už zlatá blond , karamelová blond alebo medená blond – s týmito blond farbami na vlasy privoláte radosť zo života. Paleta farieb je vhodná najmä pre ľudí so svetlými tónmi pleti a základnou blond farbou. Nuansa karamelová blond je vhodná pre svetlé až stredne blond vlasy.

Medená blond je určená aj pre svetlohnedé vlasy. Získate prirodzený odtieň, ktorý osvieži vašu nuanciu, no nezosvetlí ju, no zároveň jej dodá väčší lesk a objem. Lichotí aj mierne opálenej letnej pokožke a hodí sa k mnohým typom ročného obdobia.

Prášková BIO farba na vlasy zlatá BLOND s hennou + fixátor

farba vlasov hnedá

Tmavovláske farby pôsobia predovšetkým noblesne a elegantne:

Od nugátovej po gaštanovú , orieškovú alebo čokoládovo hnedú : farebné nuansy, ktoré je možné zvoliť, sú obzvlášť rozmanité. Najlepšie sympatizujú so stredne blond až hnedými východiskovými farbami vlasov. 

Máte skôr žltkastý a teplý podtón pleti? Ste jesenný typ? Vtedy je najlepšie zvoliť hnedé farby na vlasy ako nugát alebo gaštan. Ak má vaša pleť skôr chladné, modrofialové farebné pigmenty ako letný typ, mali by ste uprednostniť chladnejšiu hnedú, ako je prírodná hnedá alebo tmavohnedá.

Nie ste si istí? Čokoládovo hnedá nuansa je obzvlášť všestranná: harmonizuje takmer s každou pleťou.

BIO Henna svetlo hnedá – 100% prírodná

BIO Henna hnedá s Indigom – 100% prírodná

farba vlasov červená

Chcete zvodnú, sebavedomú červenú? S prírodnou červenou , plameňovo červenou alebo medenočervenou budete stredobodom pozornosti a kladiete dôraz na silný, vášnivý vzhľad. Ak ide o jemnejší odtieň, môžete zvoliť aj mahagónový , odtieň, ktorý má tendenciu byť trochu hnedastejší. Všetky červené farby vlasov dobre fungujú so svetlými tónmi pleti.

Výrazné tóny s výraznejšími modrými komponentmi sú skôr určené pre letné a zimné typy s chladnejšími farebnými afinitami. Teplejšie tóny s vyšším podielom žltej sa budú spájať skôr s jarnými alebo jesennými typmi. Všetky nuansy majú jedno spoločné: vyžaruje z nich predovšetkým jedna vec: nákazlivo dobrá nálada.

Prášková farba na vlasy Červená

farba vlasov čierna

Náš čierny intenzívny odtieň je vhodný najmä pre ľudí s jemným alabastrovým tónom pleti alebo zimné typy s chladnejšími farebnými poťahmi. Ale nuansy dokonale ladia aj so stredomorskými typmi s olivovejšou pleťou. Je určený pre hnedé až tmavohnedé vlasy.

Kto si vyberie čiernu, rád sa zriekne kompromisov. Preto si ho predtým vyskúšajte na jednotlivých prameňoch. Ak sa vám to všetko páči, môžete sa spoľahnúť na nadčasovo krásny trend. S dobre upraveným leskom a prirodzeným objemom.

BIO Henna čierna INDIGO – 100% prírodná

2 thoughts on “AKÁ FARBA VLASOV TI PRISTANE?

  1. Doplnkytrenink says:

    Článok príjemný pre oko a užitočný. Na iných stranách formátovanie textu niekedy volá do neba o pomstu. Keď vidím stenu textu, jednoducho odídem. Tu sú vhodné rozostupy a obsah. Určite sa sem budem pozerať častejšie 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *