Zázrak zvaný Colostrum

Zázrak zvaný Colostrum. Podpora imunity, obsahuje imunoglobulín G, ktorý je odolný voči všetkým známym bakteriám. Vhodný aj pri intolerancií na lactozu

Zázrak zvaný Colostrum – Prehnané? Určite nie!

O účinkoch probiotík sme už všetci toho veľa počuli. Vieme, že pomáha pri chorobách z nachladnutia, pomáha aj pri vírusových ochoreniach, je silno protizápalové, pomáha pri chudokrvnosti, zmierňuje alergie, neoceniteľný pre psychickú rovnováhu, pri tvorbe svalovej hmoty. Vedeli ste, že dokáže výrazne pomôcť aj pri regenerácií svalstva po namáhavej práci?

Čo to Colostrum teda vlastne je?

veľa dôležitých informácií nájdete aj TU

Tento článok sa ale bude viac venovať rozdielom medzi podobnými výrobkami na trhu a vysvetleniam, prečo je práve Colostrum od ESSENS také výnimočné a jedinečné!

  1. garancia, že produkt je vyrobený LEN z prvého nádoja! Teda, už nie je pridávané ďalšie mlieko ( ktoré môže týmto pádom obsahovať aj mliečnu bielkovinu, ktorá nie je vhodná pri intolerancií na lactozu). Colostrum od Essens obsahuje len kravskú bielkovinu, ktorá nespôsobuje alergiu u týchto ľudí. Samozrejme, pokiaľ má niekto alergiu aj na kravskú bielkovinu, tak tento produkt nie je vhodný pre nich.
  2. je bez umelých farbív, cukru a lepku
  3. spracovaním sa naprosto odlišuje od ostatných výrobcov, ktorí colostrum zamrazujú a opätovne rozmrazujú, pretože je to lacnejšia technológia. Essens ho spracováva drahšou a technicky náročnejšou technológiou – rýchlym sušením a preto je jeho obsah živých probiotických baktérií oveľa vyšší
  4. Vďaka technológií sušenia je zachovaný aj vysoký obsah Kazeínu. Je to bielkovina, ktorá zabezpečuje obnovu buniek v celom organizme ( okrem mozgu)
  5. kapsula obsahuje aj prebiotiká ( potrava pre probiotiká, aby mali z čoho žiť, kým nebudú tobolky spotrebované). Konzumujeme teda živú kultúru!!!
  6. vysoký obsah Imunoglobulínu G – najmenej 40%! Ten zohráva zásadnú úlohu pri ochrane imunitného systému!
  7. vysoký obsah enzýmov. Ak prijímame len tepelne či chemicky upravenú stravu, naše telo sa vyčerpáva, a preto si musí svoje enzýmy vyrábať. Ak máme v tele nedostatok enzýmov, budeme pociťovať predčasnú vyčerpanosť, únavu, začneme priberať a treba rátať aj s vysokou náchylnosťou k infekčným a civilizačným chorobám

Kúra by mala trvať aspoň 3 mesiace, hlavne na jar a na jeseň

Prezrieť produkty, kde sa Colostrum nachádza ( kozmetika i výživové doplnky)

Zázrak zvaný Colostrum

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *